Rahvusvaheline töövarjuprojekt ootab taotlusi

Rahvusvaheline töövarjuprojekt ootab taotlusi

Rahvusvaheline töövarjuprojekt avatud taotlustele

Põhja-Balti Tsirkuse Võrgustik (Baltic Nordic Circus Network – BNCN) korraldab koostöös 14 partnerorganisatsiooniga 8-st eri riigist rahvusvahelist töövarjuprojekti New Horizons Leadership Program (NHLP). Projekt annab võimaluse 16-le alustavale tsirkusekorraldajale veeta 3 nädalat töövarjuna inspireerivas kultuuriorganisatsioonis. Projekt on suunatud noortele, kel kas on juba olnud kokkupuude tsirkusemaastikul töötamisega või kel on huvi sellega alustada. Fookus on projekti ajal suunatud just tugevate juhtide ja juhtimismudelite jälgimisele, et arendada oma arusaama ja nägemust, kuidas kultuurivaldkonnas juhtivpositsioonidel töö käib.

Valituks osutunud töövari saab võimaluse jälgida organisatsiooni tööd kolmel järjestikusel nädalal vahemikus september 2020 kuni mai 2021. Vastuvõtvad organisatsioonid on:

Cirkus Cirkör (Rootsi), Sirkusinfo Finland (Soome), Reykjavík Dance Festival (Island), AFUK (Taani), Upsala Tsirkus (Venemaa), Riia Tsirkus (Läti), Dynamo Workspace for Circus and Performing Arts (Taani), Bærum Kulturhus (Norra) ning Tartu 2024 (Eesti). Täpsemad kirjeldused organisatsioonide kohta on leitavad siit.

Taotlused on avatud kuni 8. augustini. Täpsem info ja taotlus on leitavad BNCN-i kodulehel. Täiendavate küsimuste korral võid ka julgelt võtta ühendust projekti Eesti koordinaatori, Gretega – info.epicirq@gmail.com

Tsirkuse Keskus

Comments are closed.