Üleskutse osalema Balti tsirkuse uuslavastuste programmis Baltic Circus on the Road

Üleskutse osalema Balti tsirkuse uuslavastuste programmis Baltic Circus on the Road

Projekt Baltic Circus on the Road kutsub üles Lätis, Leedus ja Eestis baseeruvaid tsirkusetruppe ja -artiste kandideerima oma uuslavastustega programmi, mis saadab 3 valituks osutunud lavastust etendustuurile Euroopas ning pakub toetust lavastuste lõppviimistluseks. Oodatud on väikesemahulised lavastusted, mis vajavad veel viimast tõuget, et lavastus lõpule viia. Valitud lasvastused saavad võimaluse osaleda kahenädalases residentuuris, saavad tuge turundusmaterjalide loomises ning vajaminevate dokumentide koostamises.

Projekti valitud lavastused etenduvad festivalidel Göteborgi Kultuurifestival Rootsis, Berliini Tsirkusefestival Saksamaal ning Bristoli Tsirkuse Linn Suurbritannias. Lisaks sellele saavad trupid võimaluse esineda Balti festivalidel Re Riga! Lätis, New Circus Weekend 21′ Vilniuses, Leedus ning EPICIRQ showcase Tallinnas, Eestis.

Projekti ajakava:
– Taotluste tähtaeg – 31. jaanuar 2021
– Hindamine, valitud lavastuste avalikustamine – 22. veebruar 2021
– Residentuurid – märts-juuni 2021
– Lavastuste turundusmaterjalide loomine, ühise kataloogi valmimine – juuli 2021
– Lavastuse esitamine ja esitlemine festivalidel – august-oktoober 2021

Täiendav info taotluse kohta: https://cirks.lv/en/news/baltic-circus-on-the-road?fbclid=IwAR0ozzZzF3pbP-r7VgtBbIJuof7vk-bmpqLJ7cp7W-Mrs6jh-2EDOg_LRlo

Tsirkuse Keskus

Comments are closed.