Uurimisreis Jaapanisse

Uurimisreis Jaapanisse

Tsirkusekeskuse juhataja /AD Productions juhatuse liige Anu Tähemaale määrati Circostrada Network’i poolt Pariisis stipendium sõiduks Jaapanisse.

fullsizerender

Detsembri keskel sõidab 13 liikmeline grupp Euroopa stipendiaatidest esmakordselt korraldatavale kaasaegse tsirkuse uurimisreisile, mille eesmärgiks on kaardistada Euroopa ja Jaapani koostöövõimalusi kaasaegse tsirkuse vallas. Reis sisaldab hulgaliselt kohtumisi kultuuriprogrammi loojate, produtsentide, teatridirektorite, artistide, kriitikute, otsusetegijate ja rahastajatega Tokyos, Kyotos, Takamatsus ja Yokohamas. Külastatakse etendusi, erinevaid teatreid ja etenduspaiku, et leida uusi väljundeid Euroopa, sh Eesti profesionaalsetele artistidele.

Uurimisreisi korraldaja Circostrada Network. Anu Tähemaa sõitu Jaapanisse toetab ka Eesti Kultuuriministeerium.

Palju õnne talle!

 

admin

Comments are closed.